ΦΥΚΙΑ ΑΛΓΚΑΤΡΟΝ (ALGATRON) 200ml CIFO

Κωδ Προϊοντος: : ΛΙ0343
24h.gif
Φυσικός βιοδιεγέρτης που προέρχεται από φύκια Macrocystis Integrifolia. Μια φυσική φόρμουλα από καφέ θαλάσσια άλγη η οποία επηρεάζει θετικά τη βλάστηση και την ανάπτυξη των ριζών.
6,00 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ

Βοηθητικό ανάπτυξης. Καθαρή ενέργεια για όλα τα φυτά!

Φυσικός βιοδιεγέρτης που προέρχεται από φύκια Macrocystis Integrifolia. Μια φυσική φόρμουλα από καφέ θαλάσσια άλγη. Η αποκλειστική διαδικασία παραγωγής επιτρέπει να διατηρούνται ανέπαφα όλες οι βιολογικά δραστικές φυσικές ουσίες όπως οι υδατάνθρακες, οι βιταμίνες, τα απαραίτητα αμινοξέα, οι πολυφαινόλες.


To ALGATRON, χάρη στις φυσικές του ουσίες, επηρεάζει θετικά τη βλάστηση και την ανάπτυξη των ριζών, εντείνει την φυσική άμυνα κατά του περιβαλλοντικού στρες (παγετός, ξηρασία, διατροφικές ανισορροπίες κλπ.) Και φυσιολογικά, ευνοεί την ανάπτυξη και την ωρίμανση των οπωροκηπευτικών.


Το ALGATRON μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε φυτό, το οποίο ενδείκνυται ιδιαίτερα στις πρώιμες βλαστικές φάσεις (μετά τη σπορά / μεταφύτευση, την ανάκαμψη από την άνοιξη) και στα τελικά στάδια βελτίωσης των ποιοτικών χαρακτηριστικών (μέγεθος, χρώμα, γεύση κλπ.) αλλά και της διατηρησιμότητας των καρπών. Σε συνδυασμό με λιπάσματα CIFO, το ALGATRON προωθεί και βελτιώνει την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών.


Δόση: Αραιώστε ένα δοχείο μέτρησης (18-20ml) σε 2 λίτρα νερό για πότισμα στη ρίζα και 9ml σε 2 λίτρα νερό για ψέκασμα στα φύλλα. Επαναλάβετε την εφαρμογή μετά από 10-12 ημέρες.


Συσκευασία: Φιάλη 200ml

Οι πελάτες μας επίσης είδαν