ΕRT –23

show_image_in_imgtag.php

 

 

 

 

 

 

 

Οργανικό διαφυλλικό λίπασμα N,K 5-5 με εναιώρημα βορείου (Β). Ευνοεί την ανθοφορία και τον σχηματισμό των φρούτων.

Σύνθεση:

Ολικό άζωτο (Ν): 5% (από το οποίο οργανικό άζωτο: 1%, Νιτρικό άζωτο: 1%, Ουρικό άζωτο: 3%), Οξείδιο του καλίου (Κ2Ο): 5%, Οργανικός άνθρακας (C): 3% και Βόρειο (B): 0,3%.

Ιδιότητες – Δράση:

Aκόμη και σε παγωνιά ή καύσωνα βοηθάει στην αύξηση καρπού, μεγάλη καρπόδεση, μεγάλο αριθμό κονδύλων και ισχυρό μίσχο άνθους. Το ERT-23 είναι ένα ειδικό προϊόν το οποίο εφαρμόζεται διαφυλλικά και ειδικότερα για να τονώσει την πρώτη ανάπτυξη των οφθαλμών και το σχηματισμό των φρούτων και λαχανικών. Το ERT–23 είναι ενδεδειγμένο για καλλιέργειες λαχανικών και φρούτων στο στάδιο της άνθησης επειδή το οργανικό μέρος περιέχει τα βασικά αμινοξέα όπως Tryptophan, Lisine, Glutamic acid, τα οποία θα είναι σημαντικά για την άνθηση.

Προφυλάξεις:

Σε καλυμμένες καλλιέργειες να μην ξεπερνιέται η δόση 200g/100lt νερό. Όταν χρησιμοποιείτε ένα μικρό ψεκαστήρα η δόση του ΕΡΤ-23 όταν εφαρμόζεται σε φύλλα πρέπει να μειώνεται 30%. Η εφαρμογή πρέπει να γίνεται τις δροσερές ώρες της ημέρας. Aνακινείστε καλά πριν την χρήση.

Δόσεις:

1kg σε 300-500lt νερό (2 εφαρμογές / 10 – 15 ημέρες)

Συσκευασία:

1kg

Καλλιέργειες:

Ακτινίδιο, Αμπέλι, Αχλαδιά, Βερυκοκιά, Βιομηχανικά φυτά (καπνός, κτλ.), Δαμασκηνιά, Διακοσμητικά φυτά, Εσπεριδοειδή (Λεμονιά, Μανταρινιά, Πορτοκαλιά, κτλ.), Ελιά, Κερασιά, Λάχανο, Μαρούλι, Μηλιά, Πεπόνι, Πιπεριά, Ροδακινιά, Τομάτα, Φράουλα, Φρουτοκαλλιέργειες

Δραστικές – Χρήση:

Άζωτο, Κάλιο, Βόριο, Οργανικός Άνθρακας, Ανθοφορία, Καρπόδεση, Τελειoποίηση Άνθους, Καρποφορία, Ιχνοστοιχεία, Μέγεθος